Wedden op Feyenoord

De grootste club uit Rotterdam is voor veel mensen een potentiële kandidaat om een weddenschap op te plaatsen. Bij Betsson, Unibet en Betfair is het mogelijk om in te zetten op de club van Rotterdam-Zuid. Feyenoord is een club met traditie en veel emotie. De noteringen schommelen enorm en dit heeft alles te maken met de prestaties, die niet iedere week even goed of constant zijn. In ieder geval is het keer op keer spannend om te wedden op Feyenoord, want je weet nooit hoe het uitpakt.

Neem bijvoorbeeld de eerste competitiewedstrijd. Feyenoord ging als favoriet op bezoek bij PEC Zwolle, maar de thuisploeg speelde frivool voetbal en won uiteindelijk met 2-1 van de Rotterdammers. Ook de twee wedstrijden daarna werden verloren. Het doelsaldo van Feyenoord was na drie wedstrijden -5 (drie voor, acht tegen), maar het kostte de ploeg van trainer Ronald Koeman slechts twee wedstrijden om dit doelsaldo weer om te buigen naar een positief saldo. De twee overwinningen brachten Feyenoord van de laatste naar de 12e stek in de Eredivisie.

Wat betreft buitenlands voetbal valt er bij Feyenoord momenteel weinig te wedden. Voor het tweede jaar op rij werd Feyenoord dit seizoen in de voorrondes van een Europees toernooi al uitgeschakeld. In 2008 werd de groepsfase van een Europees toernooi namelijk voor het laatst gehaald. Feyenoord won destijds een beker.

Wat dat betreft scoren de Rotterdammers bij bookmakers (Unibet, Betsson, Betfair) erg hoog. Feyenoord haalde in 2010 namelijk wederom de finale, al werd deze niet gewonnen. Feyenoord mag zeker een cupfighter genoemd worden. Het zal binnenkort uitkomen tegen FC Dordrecht, de ploeg die het Feyenoord in de voorbereiding erg lastig maakte. In totaal won Feyenoord de nationale beker toch elf keer, hetgeen hen op de tweede plaats brengt als het gaat om het aantal titels in de KNVB Beker.

In de Eredivisie was de club van rood en wit 14 maal de aller beste. Dat is dan ook waarom het één gouden ster op het shirt mag dragen. De laatste titel dateert echter van ’99 dus het is eigenlijk al historie geworden, hetgeen ook voor de Europese successen geldt. Feyenoord won twee UEFA bekers, in 1974 en 2002. Echter, Feyenoord is een ploeg vol passie, die voor iedere bal in iedere wedstrijd strijdt. Dat is wat wedden op Feyenoord zeker aantrekkelijk maakt en het zorgt dat dit zeker de moeite waard is.